Bulgaria

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Bulgaria » Автомобільна техніка » Легкові автомобілі » Захист двигуна Опель Астра Н

Захист двигуна Опель Астра Н

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Хочу захистити двигун свого Опель Астра Н, адже він у мене вже старенький і потребує додаткового догляду. Може, встановити металевий захист? Чи варто витрачатися на такий аксесуар? Буду дуже вдячна за допомогу та поради!

0

2

Звісно, вартий! Сам недавно купив захист двигуна Опель Астра Н в магазині Бронекс в Одесі і тепер спокійний за свого залізного коня. Це надійний аксесуар з високоякісної вуглецевої сталі завтовшки 2 мм, який захистить ваш двигун від пошкоджень під час їзди. Не раз випадало спостерігати, як камінці з-під коліс лупцюють по днищу, і я щиро радий, що мій мотор добре захищений. Крім того, захист допомагає зберігати тепло взимку та захищає від перегріву влітку. А завдяки спеціальному антикорозійному покриттю, він не іржавіє та прослужить довгі роки. Загалом, за цілком помірну ціну ви отримаєте надійний супутник для вашого Опеля. Однозначно рекомендую!

0

Вы здесь » Bulgaria » Автомобільна техніка » Легкові автомобілі » Захист двигуна Опель Астра Н