Bulgaria

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Bulgaria » Образование » Türkiye'deki çevrimiçi kurslar

Türkiye'deki çevrimiçi kurslar

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Herkese selam! Türkiye'deki çevrimiçi kurslarla ilgileniyorum. Çevrimiçi öğrenme deneyiminiz hakkında bilgi edinmek istiyorum. Çevrimiçi eğitimin hangi faydalarını buldunuz? Çevrimiçi platformlarda öğretmenlerle ve diğer öğrencilerle etkileşim kurma fırsatları nelerdir?

0

2

Merhaba! Laba platformunda öğrenme deneyimimi paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Bu platformdaki çevrimiçi kurslar bana birçok fayda sağladı. Birincisi, esneklik ve erişilebilirlik. Kendimi sınıf programıyla sınırlamadan, materyalleri uygun olan herhangi bir zamanda çalışabilirim. Bu, özellikle bir işi veya başka sorumlulukları olanlar için önemlidir. Ek olarak, Laba platformunda, bilgilerimi derinleştirmeme ve gerekli becerileri geliştirmeme yardımcı olan yüksek kaliteli eğitim materyallerine, video eğitimlerine ve pratik görevlere erişim sağladım. https://laba.com.tr/lecture/isletme-ve-yoenetim platformu, etkileşim için çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Öğretmenlerle çevrimiçi forumlar, sohbet odaları veya e-posta yoluyla iletişim kurabiliriz. Öğretmenler her zaman yardım etmeye ve sorularımızı yanıtlamaya hazırdır. Ayrıca platformda deneyim alışverişinde bulunabileceğimiz, materyalleri tartışabileceğimiz ve hatta projeler üzerinde işbirliği yapabileceğimiz öğrenci grupları var. Bu etkileşim, birlikte öğrenebileceğimiz ve diğer öğrencilerden ve öğretim üyelerinden destek alabileceğimiz teşvik edici bir öğrenme ortamı yaratır.

0

Вы здесь » Bulgaria » Образование » Türkiye'deki çevrimiçi kurslar