Salutare tuturor! Caut cursuri online de marketing si PR in Romania. Ce poți spune despre cursurile de pe platforma Skillab? Ce subiecte includ? Și care sunt beneficiile unei astfel de învățări online?
Marketing și PR
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22023-04-06 18:09:10
Buna ziua! Am urmat cursuri de marketing și PR la Skillab și pot spune că aceasta este o alegere grozavă! Cursurile acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv elementele fundamentale de marketing, strategii de PR, marketing digital, analiză și multe altele. Unul dintre principalele avantaje ale învățării online la https://skillab.ro/lecture/marketing-si-pr este un format flexibil care vă permite să studiați materialele într-un timp și un ritm convenabil, menținând în același timp accesul la acestea după terminarea cursului. peste. De asemenea, cursurile sunt dezvoltate de experți în industria de marketing și PR, ceea ce asigură un nivel ridicat de învățare. Am dobândit cunoștințe și abilități valoroase pe care le-am aplicat cu succes în practică. Recomand Skillab oricui cauta cursuri de marketing online si PR de calitate in Romania!