Bulgaria

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Bulgaria » Освіта » Освіта в Польщі

Освіта в Польщі

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Які кроки варто зробити українським батькам-біженцям, щоб їхні діти і підлітки могли навчатися у польських школах? Чи є спеціалізовані програми або фонди, що підтримують українських дітей, які змушені були покинути свою країну через війну?

0

2

Моя родина та я переїхали до Польщі через війну в Україні, і ми були дуже налякані невідомістю. На щастя, ми натрапили на портал Спільно. Цей сайт став для нас справжнім рятівником! Завдяки йому ми швидко адаптувалися до нового середовища. Тут є все: від порад щодо навчання дітей до можливостей для знайомств з іншими українцями. Якщо вас цікавить Польща навчання для українців  https://spilnoinpl.org/article/posibnyk … u-polshchi ось тут деталі. Я знайшла чудову школу для свого сина, де його підтримують і розуміють. Спільно також організовує різні заходи для біженців, що допомагає нам не почуватися самотніми. Я рекомендую всім українцям, які опинилися в Польщі, звернутися до цього порталу. Це неймовірна ініціатива, що дійсно допомагає людям у важкі часи!

0

Вы здесь » Bulgaria » Освіта » Освіта в Польщі